Kecapi Kejayaan Hidup & Tambah Pendapatan bersama Supercube Supercube Supercube

Mencari Peluang Bisnes Bersama Supercube?

Tambah Income Dengan Konsisten, Mudah, Tanpa Perlu Restock & Cepat Bersama Team Supercube

Bersama Team Supercube, Kami Akan Bantu Anda Selesaikan Masalah Seperti Ini..

Masalah Kewangan

Hadapi Masalah Duit Belanja tidak Cukup Setiap Hari..

Wang Simpanan

Anda surirumah, tiada pendapatan tetap & wang simpanan

Gaji Bulanan Kekal

Kos hidup Makin Meningkat, Gaji Bulanan Masih berada di Takuk Yang sama

Dibuang Kerja

masalah pandemik yang melanda, anda antara terkesan sehingga Hilang Sumber Pendapatan Utama

Pasca Siswa

sedang dalam pengajian di kolej atau sudah habis study, Perlukan wang harian, nak ada pendapatan sendiri?

Ingin Menjadi Usahawan

tidak ada modal dan perlukan bimbingan atau pernah gagal dalam perniagaan?

Masalah Kewangan

Hadapi Masalah Duit Belanja tidak Cukup Setiap Hari..

Wang Simpanan

Anda surirumah, tiada pendapatan tetap & wang simpanan

Gaji Bulanan Kekal

Kos hidup Makin Meningkat, Gaji Bulanan Masih berada di Takuk Yang sama

Dibuang Kerja

masalah pandemik yang melanda, anda antara terkesan sehingga Hilang Sumber Pendapatan Utama

Pasca Siswa

sedang dalam pengajian di kolej atau sudah habis study, Perlukan wang harian, nak ada pendapatan sendiri?

Ingin Menjadi Usahawan

tidak ada modal dan perlukan bimbingan atau pernah gagal dalam perniagaan?

Ikuti Kisah Perjalanan Agen Supercube bermula dari Influencer sehingga menjadi Life Ambassador Supercube

#1 Kisah Pn. Diana​ Pn. Diana​ Pn. Diana​

Salam kenal, salam sejahtera, saya Puan Diana , dikenali sebagai  Kak Yana. Sebelum sertai Supercube ni, kak Yana bermula bermacam-macam bisnes seperti

ketika mengandungkan anak ke 4, alahan semakin teruk, dan segala bisnes yang dilakukan terpaksa perlahan-lahan dilepaskan. Waktu ni, nak pos barang tak larat, nak COD pun tak larat. Sehinggalah lahirkan anak, dan sihat kembali, kak Yana decide nak mulakan bisnes yang lebih sistematik dan terurus. Kak Yana perlukan income tambahan dan nak jaga 4 hero dalam keluarga.

Kak Yana buat deposit rumah menggunakan pendapatan tambahan dari Supercube

Waktu ini Kak Yana dikenalkan dengan Supercube. Kak Yana register jadi Influencer di bawah Tuan Aizuddin dan Pn. Hayfa. 

Supercube adalah lifechanging.

selepas hampir setahun sertai Supercube, kak Yana dah boleh lumpsum bayar deposit rumah dari income yang terjana dari Supercube.

Mereka telah berjaya bisnes
bersama Supercube

Mereka telah berjaya bisnes bersama SuperCube ​

bermula dari Influencer sehingga ke level Ambassador, saya telah jana pendapatan sehingga 80k bersama Team Supercube

RM 72, 217.70

Pn. Aisyah Syukor

mula-mula cuba sendiri, kemudian nak cuba jual pula. Tak sangka pula bila buat part time boleh jadi hasil macam ni!

RM 76,085.80

Pn. Bell Am

konsisten promote dan rekrut kawan-kawan engineer dan opismate , tak sangka dapat income sampai 20k lebih. Luar Biasa hasilnya.

RM 23,409.20

Pn. Zuriani

Sertai Tanpa Modal, Lihat Bagaimana Agen Supercube jana pendapatan

Jumlah Komisyen Diperoleh Agen Supercube

*klik gambar untuk paparan lebih jelas
* jumlah komisyen terhasil adalah hasil agen secara Individu

Tawaran Menarik
Untuk Anda Yang Bakal Sertai Supercube

material marketing disediakan

kami akan bantu supply bahan untuk marketing seperti poster, copywriting, offer-offer supaya mudah untuk anda buat marketing

Team Kami Akan Bantu

baru bermula dengan Supercube, ingin mencari hot selling teknik dan panduan tambahan? Support Rocketeers akan membantu!

coaching 1 by 1 with Leaders

kami bermula dari bawah, sudah tentu kami juga tahu apa masalah yang bakal anda hadapi. Sesi ini khas untuk anda.

rewards yang menarik

setiap usaha keras anda pasti ada ganjaran. Bukan sahaja dapat tambah pendapatan, bahkan banyak reward bakal anda peroleh.

8 Sebab 8 Sebab 8 Sebab

Kenapa Anda perlu sertai Team Supercube

Tidak perlu restock

tak perlu amik stock pun untuk bermula.

business coaching mingguan

setiap minggu, anda boleh sertai coaching mingguan.

bahan marketing disediakan

material poster semua kami sediakan.

tiada yuran keahlian

tiada bayaran untuk sertai.

tidak perlu pegang stok

tidak perlu beli stok dan tidak perlu pegang stok.

postage disediakan oleh HQ

ada tempahan, submit order HQ tolong poskan.

komisen sehingga 4/5 angka

kami akan bantu dan bimbing anda sehingga achieve komisyen lumayan.

anytime boleh withdraw komisen

nak keluar komisyen anytime, anywhere. Ikut kesesuaian anda.

Jangan Risau, Anda akan dibimbing sepenuhnya setelah mendaftar bersama Team Supercube

Pengiktirafan & Penganugerahan Supercube

Supercube Viral Di Super Media

bermula dari pemasaran mulut ke mulut, dikenali dan dapat perhatian di media sosial, SuperCube terus menembusi pasaran sehingga ke SuperMedia seperti radio HOTFM

Pengiktirafan Supercube

kami antara pemegang sijil HALAL dan diiktiraf JAKIM Malaysia

Supercube diasaskan di Malaysia dan antara produk buatan Malaysia terlaris di pasaran

Supercube diiktiraf Kementerian Kesihatan Malaysia ,KKM di bawah pengekelasan makanan.

Tentang Supercube

Supercube diasaskan di Kuala Lumpur, Malaysia oleh pasangan usahawan, Tn. Aizuddin dan Pn. Hayfa. Mereka memulakan perniagaan pada 2020 apabila negara diletakkan di bawah perintah berkurung di seluruh negara untuk memerangi wabak COVID-19.

Tn. Aizuddin dan Pn. Hayfa percaya krisis juga mewujudkan peluang keusahawanan, jadi mereka membina perniagaan Supercube untuk memudahkan sesiapa sahaja memulakan dan mengembangkan perniagaan mereka sendiri tanpa risiko.

Produk Popular Supercube

Ginger & Lavender

membantu berikan kelegaan, meredakan gemuruh, anxiety dan membantu penghadaman.

Osmanthus & Roses

membantu merawat kesukaran tidur. Kesan yang menenangkan, mengurangkan stress

Red Date & Goji Berry

Kaya dengan vitamin & mineral. Membantu khusus wanita ketika datang bulan & mengandung.

Kejayaan Influencer sehingga Life Ambassador di Supercube

Team Supercube hari ini capai kejayaan demi kejayaan. Perjuangan Team Supercube adalah untuk memastikan setiap agen yang sertai bukan sahaja dapat manfaat dari Supercube itu sendiri bahkan dapat membantu agen keluarkan diri dari masalah kewangan.

Di bawah bimbingan Founder Supercube, Tn. Aizuddin & Pn. Hayfa, setiap level agen akan di beri bimbingan dari segi sales, marketing, motivasi dan juga material untuk marketing.

Segala kemudahan turut diberikan termasuk setiap ahli yang sertai akan miliki E-Kedai sendiri untuk urusan jual beli produk-produk dari SuperCube.

Supercube Dapat Permintaan Tinggi. Brand Yang Dipercayai & Tinggi Repeat Order Setiap Bulan!

Mendapat Liputan Akhbar Harian Metro
Mendapat Liputan Media Oh Bulan!

Supercube Pilihan Selebriti & Influencer Seluruh Malaysia

Mulakan Langkah Pertama Anda.

*anda hanya satu klik dari jana pendapatan Lumayan setiap bulan!

Jom Daftar Menjadi Agen Supercube Sekarang!